torstai 16. lokakuuta 2014

Kukkaroita ja pussukka

 Kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni kukkaroiden ompelua ja onnistuihan se.... Löysin kivan kaavan Sinellin sivuilta eri kokoisille kehyksille. Jokaiselle kehykselle oli 2 mallia, mutta itse tykkäsin tästä perinteisestä ja käytin sitä. Kehyksiä intouduin tilaamaan kangastukusta erittäin edulliseen hintaa samalla kun tilasin saumausteippiä toiseen projektiin.

Pöllökangas on ostettu eurokankaasta korttien askartelua varten, mutta se sopi erittäin hyvin kukkaron materiaaliksi. Se on vähän paksumpaa puuvillaa. Pinkki kukkaro on jotain tekokuitua ja erittäin ohutta. laitoin sen sisälle oranssin vuoren vuorisatiinista. Rusetti antaa pienen säväyksen pussukalle. Käyttämäni kehykset oli ommeltavia ja vähän aikaa meni ennekuin keksin miten kangas ommellaan kehykseen kiinni.


Isompaan pöllöpussukkaan ompelin lopulta vetoketjun. Piti alun perin laittaa isot kehykset, mutta se olisi vaatinut vuoren, enkä halunnut laittaa sitä tähän. Malli soveltui itseasiassa hyvin myös vetoketjuversioksi. Toinen kukkaromalli on enemmän ehkä meikkipussimainen ja taidan kokeilla sitä mallia seuraavaksi vetoketjuversioon. Ajatuksena on ommella itselleni iltalaukku isompiin kehyksiin jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti