tiistai 23. marraskuuta 2010

Joulu jo mielessä

Ostin samaisella Tampereen reissulla myös kuusenkynttilät Prisman asiakasomistajapäiviltä. Sunnuntaina hain sitten joulukuuseni ullakolta ja tänään oli pakko jo pystyttää se. Kuusen oksilla toistaiseksi on vain yksi pinkki joulupallo, jonka löysin viime viikolla Stockmannilta.

Alla vielä lähikuva joulupallosta. Kyllähän joulukuusessa aina yksi pinkki joulupallo pitää olla. Muutoin mun on tarkoitus koristella joulukuusi viikonloppuna. Jouluun on niin lyhyt aika ja näin saan ihailla joulukuusta pidemmän aikaa. Tämä ikikuusi ei onneksi pudota neulasia niin paljoa kuin aito kuusi.

Kirppislöytyjä

Viikonloppuna tuli käytyä Tampereen reissulla myös Kaukajärvellä kirppiksellä ja oli aika kannattava reissu. Oon pitkään halunnut lisää näitä Tupperwaren maustepurkkeja, mutta niitä ei enää myydä.

Nämä löytyi yhdestä pöydästä ja koko setti maksoi vain 4 euroa. Tämä sisälsi 7 maustepurkkia Sarviksen muoviastiassa. Jo tämä Sarviksen muoviastia on huomattavasti arvokkaampi kuin 4 euroa. On kaiken lisäksi ehtaa retroa...