sunnuntai 23. lokakuuta 2011

huovutetut tossut

Ajankuluksi on tullut neulottua taas tossuja. Kuvassa tossut ennen huovuttamista. Violetit ova valmiina kokoa 39-40 ja tumman siniset kokoa 41-43. Violetit on menossa äidilleni. Neuloin vuosi sitten hänelle joululahjaksi hahtuvasta tossut, mutta ovan kuulemma jo puhkikuluneet. Nämä huopuivat todella paksuksia ja lämmittävät mukavsati äitin jalkoja. Täytyy vain laittaa vielä liukuestettä pohjiin etteivät ole liian liukkaat.

Violetit ovat neulottu Cortina Soft langasta ja tummansiniset huopuvasta langasta kaksinkertaisena. Tuota huopuvaa lankaa saa irtokerinä lankamaailma Nordiasta ja se huopuu todella ihanasti.

Baby Born nuken pipo

Serkun tyttö (kohta 6v) tilasi minulta nukelleenoranssin värisen pipon. Sairaslomalla oli aikaa ja eikun tuumasta toimeen. Oranssilanka on muistaaseni Came tai jotain vastaavaa pörrölankaa ja keltainen on Svartafåretin Saralankaa. Perusohje pipoon on lehdestä Kreativ Andrea 0545, jota olen muokannut. Lisäsin itse korvaläpät ja nyörikin on neulottu itse 4 silmukalla.

Livillä tulee ohjelma neulontakerho, jossa on useaan otteeseen neulottu nyöriä. Ei vain ole tullut kokeiltua sitä aiemmin, mutta oli todella kivaa ja se valmistui nopeasti. Etenkin pipoon oli hauska neuloa nyöriä. Tupsuun olen käyttänyt pom pom laitetta.

lapaset

Nämä lapaet aloitin jo tammikuussa, mutta en saanut neulottua loppuun. Musta on mulle vaikea väri... Lapset on menossa serekun pojalle, joka tilasi minulta lapaset. Poika on kasvanut aika lailla vuoden aikana, joten voipi olla, että lapaset on pienet. Täytyy siten vain neuloa uudet...

Lankana onViking Sportragg, jota olen ostanut Olunkylän lankamaailma Nordiasta. Lapset on neulottu 3,5 puikoilla.