sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Piparkakkutaloja

Jälleen on alkanut piparikausi... Nämä talot oli tarkoitus mennä seurakunnan myyjäisiin, mutta .... Johtuen flunssasta, en saanut toimitettua taloja. 2 pientä on gluteiinittomia ja ainakin toiselle on jo omistaja ja vien sen huomenna hänelle. Muumitalokin löytää varmasti omistajan ja mitä luultavammin "joudun" leipomaan ainakin vielä yhden muumitalon.

Kummityttöni hämeestä teki lähes kaiken leipomisen viikko sitten ja minä yritin epätoivoisesti saada koristeltua talot ajoissa, mutta ei sitten kuitenkaan ehtinyt.

Kädentaidot messuilta tarttunutta

Nyt viikonloppuna oli kädentaidot -messut Tampereella ja yllättäen mukaan tarttui lankaa... Hahtuv an (Pirtin kehräämö)valinnassa oli vaikeuksia, kun oli tarjolla vaikka mitä ihania värejä.

Novitan kojulla olikin sitten lankoja tarjouksessa 4 kerää/10 eurolla. Koska mulloa oli tarve saada harmaata sukkalankaa, otin 2 kerää sitä ja 2 jättiraitaa.

Nuo kaksi petrolin väristä lankakerää tuli kaupanpäällisenä, kun tilasin Kotilieden vuodeksi. Lanka on Kitten -mohairia ja ehkäpä neulon niistä kaulahuivin.