sunnuntai 29. tammikuuta 2017

villasukkia

Muita vuonna 2016 valmistuneita villasukkia ohessa. oi olla, että osa valmistui jo 2015 lopulla.








kreikkalaiset villasukat

Innoistuin kreikka-aiheesta talvella ja sen myötä valmistui kreikkalaisaiheset polvisukat. Lankana on Novitan 7-veljestä. Sukat on kokoa 38.



lapasia

Viime vuonna en näköjään päivittänyt lainkaan blogia ja lisäänkin nyt sitten urakalla kuvia. Villasukkien lisäksi viime vuonna valmistui monet lapaset, josita osa tuli omaan käyttöön ja osa meni lahjaksi. Lankoina käytin milloin mitäkin; 7-veljestä, Nallea, jannea, Annea, Sportsragg, Basic, Ville, Maija, jne.












Tappara villasukta

 Viime sykysä tuli neulottua kuusi paria Tappara villasukkia. Kaikista en edes kuvaa muistanu ottaa, mutta tämän tyyppisiä niistä tuli. Tapparan logon kirjailin jälkeenpäin siihen olen käyttänyt Viking Sportsragg lankaa, muutoin neulottu Novitan 7-veljestä langasta. Sportraggia käytin, koska sinisen ja oranssin sävy vastaa paremmin oikeaa. Valkoisissa sukissa myös oranssi on Sportsragg lankaa, kun en silloin onnistunut löytämään Novitalta tätä oranssia.


Marimekko räsymatto -aiheisia villasukkia

Marimekko -aiheen myötä olen neulonut myös villasukkia räsymattokuviolla. Lankana näissäkin on Novitan 7 veljestä sekä Ville. Kirjavissä räsymattosukissa vihreä ja sininen on Gjestalin Jannea, jota löytyi laatikon pohjalta pienet nyssäkät. Beigesävyisessä keltainen on myös Gjestalin Jannea ja sinisävyisissä tumman sininen Viking Sportgagg lankaan.



Marimekko -aiheisia villasukkia

 Suomen 100 v juhlavuoden kunniaksi innostuin loppuvuoden aikana neulomaan Marimekko-henkisiä villasukkia. Lankana on Novitan 7-veljestä ja Lankamaailman Ville lanka. Kuviot on löydetty Pinterestistä ja olen niistä suunnitellut mallit. Sinisävyisissä on idea otettu Mutsirelaa blogista.