sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Puikkokotelo - kierrätystä

Mulla on taloudessa 2 erilaista kapsulokahvin keitintä, koska juon niin vähän kahvia. Yhtenä päivän pohdin voisiko noita tyhjiä kapseleita hyödyntää jotenkin ja mieleeni tuli tietty puikkokotelo. Olen joskus ostanut kädentaidon messuilta puiset sellaiset, mutta viime vuosina niitä ei ole enää ollut myynnissä.

Tämä kotelo on tehty Dolce Guston tyhjästä kapselista. Kapselia oli aika ikävä avata ja putsata, mutta onnistui lopulta. Näissä on valmiiksi päissä reikä, josta saa pujotettua kuminauhan. Olen laittanut helmet kuminauhan päähän, jotta  kuminauha ei tule sieltä pois. Näistä tuli niin isot, että sain lähes kaikki sukkapuikkoni koteloon. Tilaa on vielä muutamille puikoille, joten jos yhtään käsityötä ei ole puikoilla, saan loputkin puikot koteloon.

Summa summaarun... On vähän turhan isot päivittäiseen käyttöön. Seuraavaksi täytyy kokeillaPaulig Capsulon tyhjiä kapseleita. Ne ovat pienemmät ja saattaa siis toimia paremmin tähän tarkoitukseen, kunhan vahvistaa pohjan ettei puikot tule läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti