maanantai 8. heinäkuuta 2013

conversevillasukkia

 Näitä villasukkia on tullut neulottua enemmänkin... Ohje on Novitan Sukkalehdestä. Kuten aiemmin olen täällä blogissa tainnut kertoa, olen vain muuttanut tuota tähtikuviota. Materiaalin kuva löytyy täältä blogista ;)

Punaiset sukat on neulottu Laurin villalangasta, jonka valmistuttajan on Natura. Lanka on itseasiassa ostettu Ylläsjärven Eelin kaupasta. Sukat on menossa talvella tapaamalle nuorelle naiselle, joka oli ystäväni työkaveri. Alotin neulomaan niitä jo maaliskussa Ylläksen matkallani, mutta muuttohässäkät ja käsivaivat viivästytti sukkien valmistumista. Heti kesäloman alkajaisiksi laitoin nauhat sukkiin ja ompelin merkit kiinni. Nyt sukat vain odottaa toimittamista perille.

Nämä turkoosit sukat valmistuivat jo alkuvuodesta. Ystävättäreni tilasi sukat ystävälleen Norjaan. Kuva on otettu jo helmikuussa, mutta en vain ole saanut aikaiseksi päivittää blogia. Lanka on Novitan 7-veljestä lankaa.

Minulla on tällä hetkellä ainakin 3-4 converse villasukat työn alla ja kaikki on menossa ystävilleni tai heidän poikaystävilleen ym. Onneksi loman loputtua junassa on aikaa neuloa urakalla sukkia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti