perjantai 12. marraskuuta 2010

hmmmm....lasagnea

Pitkästä aikaa tein itse lasagnea. Serkun perhe on tulossa kyläilemään viikonlopuksi, joten päätin tehdä helppoa ruokaa yhdeksi päiväksi valmiiksi... Yleensä en itselleni viitsi tehdä tätä isoa satsia, vaan ostan Lidl valmista lasagnea. Vähän kyllä oikaisin eli käytin tomaattikastikkeena Lidl valmista tomaattikastiketta pastalle. Se on todella maukasta eikä tarvitse maustaa kuin pippurilla. Käytän kyseistä lasipurkissa olevaa kastikketta aika paljon pieninä määrinä makua antamaa. Toimi erittäin hyvin myös lihapullataikinassa.

Juustokastikkeen tein itse alusta asti. Pinnalle vielä juustoraastetta ja eikun uuniin. Kuten kuvasta näkyy, minä en kursaile kastikkeiden kanssa. Lasagnen täytyy olla mehevää. Tottahan toki tuli sitten maistettua heti uunista otettuna ja hyvää oli, vaikka itse sanonkin. Maistelussa ei malta odottaa lasagnen tasoittumista, vaan sitä on saatava heti.

Vuokana on Tupperwaren Ultra Plus sarjan lasagnevuoka eli muovia, joka kestää uunissa. Olen rakastunut tähän sarjaan, vaikka hintaakin tuotteilla on. Vuoat on kevyitä ja ne on helppo pestä puhtaaksi. Tämän lasgnevuoan kansi toimii erittäin hyvin piirakkavuokana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti