sunnuntai 1. elokuuta 2010

syyhyävät sormet... käsitöitä tekemään!!!

Ilmojen viilennyttyä olen alkanä ut tekemään vielä enemmän käsitöitä. Toki niitä on helteilläkin valmistunut, kuten kuvista näkyy, mutta tänään aloitin 4 eri käsityötä. Lisäksi pitäisi päätellä yhdet kirjoneulelapaset ja tossut. Olohuoneen lattialla on monta koria täynnä lankoja. Yhdessä on sukkalankoja, toisessa keskeneräisiä käsitöitä, kolmannessa valmiita käsitöitä, neljännessä lankakukkiin varattuja lankoja jne. Lisäksi sohva on täynnä lankoja ja keskeneräisiä töitä.

Koska tiskirätit on mulla koko ajan hukassa, aloin tänään myös neulomaan bambulangasta itselleni uutta rättiä. Niiden tekeminen on hauskaa ja saa välillä vaihtelua villasukkiin tai lapasiin. Mulla on tapana neuloa aina useita villasukan varsia valmiiksi ja käyttää samalla myös langanloppuja raitojen tekemisiin. Välillä ostan erikseen akryylilankoja varsien koristelua varten.

Pipon neulominen tuntui niin hauskalta, että taidan neuloa vielä yhden pipon jossain vaiheessa. Keväällä aloittamani baskeri Puro-batiikki -langasta odottaa viileitä päiviä ja työmatkoja bussilla. Toisaalta voisi myös virkata muutaman patalapun ja huovuttaa ne.

Eräänä helleaamuna tuli myös askarteltua joulukortit valmiiksi, kun olisi pitänyt siivota. Toisaalta niistä tuli roskaa, joten miksi imuroida ennen sitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti