sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Converse villasukkia

Ystäväni ja työkaverit ovat tilanneet multa urakalla converse-villasukkia ja niitä on tullut neulottua työmatkalla junassa. Tässä taas muutamia valmistuneita sukkia :)

Mustat sukat menossa ystäväni poikakaverille ja ne on neulottu Atelje Margaretasta tilatusta Anne-langasta puikoilla 4,5.


Oranssit sukat on neulottu Gjestalin Silja-langasta 3,5 Knitpron Cubic puikoilla. Nämä olen neulonut 50-vuotislahjaksi työtoverilleni. Tällä kertaa käytin pyöreitä 100 cm pitkiä kengännauhoja. Nauhat olis ehkä saanut olla vähän pidemmät, mutta pyöreä muoto sopi tähän väriin litteitä paremmin. Sukkien koko on 38.


Keltaiset sukat tilasi työtoverini ja lankana on käytetty Novitan Nalle lankaa (Aloe vera) sekä kärkeen Gjestalin Silja lankaa. Puikot 3,75 metallise Cubic puikot. Nämä annan hänelle läksiäislahjaksi. Sukista puuttuu vielä nauhat ja merkki.


Punaiset sukat on neulottu Ville -langasta, jota tilasin Lankamaailmasta. Ne on neulottu kummityttöni kaverille kiitokseksi kaisesta avusta mun tupareihin. Sukat on kokoa 42 ja ovat merkkiä vaille valmiit.

Sain vihdoinkin laitettua keltaisiin sukkiin nauhat ja merkin ja toimitettua ne myös saajalla....  Näihin sukkiin ei mielestäni sopinut perinteiset merkin hyvin ja päätin tehdä Novitan ohjeen mukaan pitsimerkit, joihin oman tyylini mukaisesti laitoin kiinni siniset tähdet. Niistä tuli mielestäni tosi kivat ja romanttiset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti