perjantai 22. lokakuuta 2010

Villasukkatalkoot...

Koska villaukkavarasto on huvennu kovaa vauhtia, oon viime viikolla neulonut urakalla villasukkia ja samalla keventänyt lankavarastoani. Tämä ihana lankan on ostettu Lankamaailmanordiasta ja taisi olla elokuun kuukauden lankaa. Jostain syystä ostin sitäv vain kerä, joten olen sukkien jalkapöytään neulonut leveän raidan Rede-langasta. Pinkin värinen lanka toi vähän piristystä sukkaan, joista mulle tulee mieleen ihan 80-luku. Nämä sukat ovat kokoa 30-32.


Oikealla olevat sukat on neulottu Novitan 7-veljestä langasta ja ovat kokoa 38-40. Malli on Garnstudion sivuilta malli Drops 109-34. Koska käyttämäni lanka oli paksumpaa kuin mallissa käytetty, ovat ne hiukan leveämmät, mutta aivan ihanan lämpöiset. Saattavat löytää tiensä lahjapakettiin...


Varastostani oli kaikki miestensukat myyty, joten tarkoituksenani oli neuloa niitä vuorostaan. Tuli pieni laskuvirhe ja suunnitellusta koosta 42-43 tulikin 40-41, mutta väliäkö tuolla. Varteen on käytetty erilaisia jämälankoja ja teräosa on neulottu Raggegarn -langasta. Olen käyttänyt tätä lankaa aiemminkin ja runsaasti. Se on kestävä villasekoitelanka ja erinomaista saapassukkiin. Itseäni langan karheus ei haittaa ja pidän niitä myös ihan paljaissa jaloissa. Karheus kyllä häviää 80%:sesti pesujen myötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti