Tässä koristeluvaihe menossa. Leivoin osat jo aiemmin itsetekemästä taikinasta. Pohjiin käytin valmistaikinaa (myllynparas), joka mielestäni on paras valmistaikina talojen tekemiseen. Tänä vuonna koristelin katot sydän marmeladeilla. Yleensä käytän ranskanpatilleja, mutta vaihtelu virkistää. Vaaleanpunainen ja vihreä on valmista kuorrutetta tuubista.
Tässä taloja koottuina ennen viimeistelyä. Näiden lisäksi tein vielä yhden gluteiinittoman pikkumökin, joka on koristeltu näiden tapaan. Myös gluteiinittoman taikinan tein itse, sillä en löytänyt valmiina. Resepti muuten sama kuin tavallisissa taloissa, mutta jauhoina käytetty ½ gluteiinitonta jauhoseosta ja ½ tattarijauhoa. Tuli todella rapeita ja hyviä pipareita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti